Caută
Close this search box.

Relații armonioase

Starea de mulțumire și de satisfacție față de propria viață constituie primul pas al fericirii în doi. Partenerul nu te va face fericit(ă) dacă nu ești dinainte bine cu tine.

El nu poate activa ceva ce nu găsește în interiorul tău.

 

Într-o relație armonioasă, amândoi trebuie să fiți mulțumiți și recunoscători pentru a porni la drum într-o relație de succes. Dacă în cuplu există ca unul să fie nemulțumit, fericirea și implicit armonia, o ia la fugă. Abundența trebuie să stea la baza unei relații fericite.

Ce ar trebui să facă cei doi parteneri într-o relație armonioasă?

Amândoi să înțeleagă că sunt într-un proces continuu de evoluție împreună și să accepte asta pentru că, în fiecare clipă au suficient timp, suficienți bani și suficientă iubire.

Când se instalează nemulțumirea și lipsa de orice fel, atunci atrag tot mai multă frustrare, calea sigură spre căderea în gol cu relația. 

Pentru a menține relația armonioasă, este nevoie să muncești la ea să o construiești în primul rând. Ea nu vine singură, indiferent de cât de compatibili sunt cei doi parteneri.

Partenerul potrivit se materializeză în funcție de nivelul de conștiență și de evoluția spirituală. Pentru stabilirea compatibilității între două persoane este recomandat evaluarea gradului de deschidere spirituală.

La oamenii fără deschidere spirituală, partenerul potrivit e cel care îți oferă cel mai mare grad de comfort, în special material. Pentru cei cu deschidere spirituală, partenerul e acela care te ajută să evoluezi la mai mult.

Ce anume influențează o relație armonioasă?

Alegerile nepotrivite pot să mascheze o frică sau că nu este timpul să întălnești pe cine trebuie. Poate că partenerul optim pe care îl poți atrage mai are la rândul lui ceva de experimentat. Poate că e prins în altă relație sau căsnicie și mai durează până se eliberează, poate că există o diferență de vârstă și mai e cazul să crească, înainte de a vă întâlni pe frecvența comună.

Orice sfârșit apare pentru că e momentul de un nou început.

Cine fuge de iubire și de relație fuge de întâlnirea cu cea mai mare frică pe care a venit timpul să o elibereze. Durerea acumulată din trecut este atăt de mare încât apare frica de frică. Cuplurile care se îndrăgostesc în fiecare zi unul de celălalt sunt cele care își înfruntă zilnic fricile cele mai mari.

Pentru a aduce iubire într-o relație armonioasă, este nevoie inainte să te împrietenești cu propria frică pentru a te deschide, să te iubești pe tine și de a dărui iubire partenerului tău.

Iubirea propriu zisă în cuplu apare după inevitabila ciocnire a ego-urior celor doi. Abia atunci partenerii aleg dacă merg mai departe împreună sau se despart. Pe parcurs, se dezvoltă atașamentul sănătos ca legătură între suflete bazate pe loialitate, devotament, încredere, completare.

Îl iubești cu umbră cu tot, nu doar cu lumină, acest fapt te împuternicește să faci următoarea declarație: “ Te iubesc și te accept așa cum ești!” 

Partenerul care îl alegi vine spre tine și îți oglindește anumite părți din tine, la care mai ai de lucru, astfel incât poți și ai ocazia să le vindeci pentru a te bucura de o relație în armonie.

Să creezi relația în armonie este capacitatea de a expansiona cu ușurință viața impreună cu partenerul tău!

Te îmbrățișez 

Agneș

PS. Și ca să experimentezi relatia ta cu ușurință ce ar fi, să faci și să creezi din asta în fiecare zi o distracție, cum ar fii să începi chiar acum? Crezi că ar fi posibil? Aștept răspunsul tău pe site la rubrica comentarii sau pe e-mail cu replay la acest articol. Mulțumesc pentru ființa care ești și că mă urmărești!

 

E-book Gratuit

Creează armonie în viața ta

Audio Gratuit

Răsfăț pentru corpul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie Articolul

Mai multe Articole

Life Coaching

Importanța îngrijirii corpului

Frumusețea corpului este reflectată întotdeauna de frumusețea emoțiilor pe care le trăim. Corpul nostru stochează emoțiile și trăirile noastre la nivel celular.

Life Coaching

Relații armonioase

Starea de mulțumire și de satisfacție față de propria viață constituie primul pas al fericirii în doi. Partenerul nu te va face fericit(ă) dacă nu