Caută
Close this search box.

Frumusețea vine din interior

Încă de la vârsta fragedă a copilăriei venim cu darurile noastre care ne-au fost implantate in ADN-ul nostru, în subconștientul nostru iar la un moment dat cred că toți ne-am lovit de întrebarea “ Ce mă voi face eu când voi fi mare?”

Cum să strălucești la orice vârstă indiferent de situație,

începând din interiorul tău!

Încă de la vârsta fragedă a copilăriei venim cu darurile noastre care ne-au fost implantate in ADN-ul nostru, în subconștientul nostru iar la un moment dat cred că toți ne-am lovit de întrebarea “ Ce mă voi face eu când voi fi mare?”

Poate ai reușit să îți răspunzi singur la această întrebare sau dacă nu ai lăsat să răspundă alții in locul tău.

Alegerea pe care o faci îți conturează destinul

Așadar este important să îți răspunzi “Ce îmi doresc?”

Răspunsul te conduce pas cu pas pe calea vieții tale. Nu toți reușim să aflăm răspunsul și  avem nevoie să experimentăm anumite lucruri, să invățăm  anumite lectii, dar important este să te conectezi cu tine și să îți dorești ca viața care ai ales-o să o trăiești și să fii 100% responsabilă de fericirea ta.

Fiecare dintre noi este în căutarea sensul vieții sale și a fericirii. Pentru fiecare fericirea are alt sens, altă trăire și dăriure iar conexiunile dintre noi sunt importante pentru că ne oferă prilejul de a ne descoperi.

Viața este ca un joc, uneori reușim să îl jucăm extraordinar și ne atingem scopul dorit iar alteori  pierdem pentru că “așa a fost să fie” dar de fapt conștientizăm că

aveam nevoie de un repaos  bine  meritat să ne privim pe noi înșine în interior să observăm ce resurse am avut pentru acea  experiență care am pierdut-o?

Ce instrumente ai nevoie pentru a reuși?

Am descoprit pe parcursul vieții mele că este necesar să ții cont de:

Atitudinea ta

Credințele tale

Angajamente

Atitudinea este totul, el reprezintă felul tău de a fi, felul în care gândești , te exprimi și acționezi după propriile tale convingeri și experiențe.

Nu te lăsa doborât de convingerile tale mentale, care se formează încă din copilărie pe vremea când eram tineri am fost criticați că nu suntem valoroși și am înregistrat aceste evenimente sub forma unor imagini în mintea noastră.

 Nu toate imaginile mintale s-au format în copilarie, noi generăm în permanență astfel de filme dar ce este important, este faptul că tu deții controlul asupra ta și de angajamentele pe care le iei.Te invit deci:

  • Să te poziționezi pe primul loc
  • Să îți dai atenția de care ai nevoie
  • Să îți dai voie interiorului tău să strălucească
  • Să îți dai voie în exterior să transmiți bucurie, recunoștință, blândețe  și acceptare

Toate aceste stări ne îmbracă interiorul și este vizibil în noi, tot ce se află în noi este vizibil și în exteriorul nostru!

Atunci când alegi să îți oferi o îngrijire potrivită aspectului tău exterior, această manifestare vine din dorința de a-ți hrăni atât corpul fizic cât și cel emoțional.

Adopți o atitudine și alegi să fii flexibil în gândire, în mișcare și în acțiunea pe care alegi să o faci pentru tine, oferind astfel, iubire și valoare propriei tale ființe.

Când ne privim, ne analizăm și ne punem întrebarea:

Oare pot să mai îmi îmbunătățesc aspectul feței la o anumită vărstă ?
Și continuăm să ne spunem următoarele lucruri de genul:

  • Că nu mai are rost…
  • Că nu mai ajută la nimic…
  • Că la această vârstă, nimic nu își mai face efectul…

Toate acestea au o strânsă legătură cu ce emoții ne hrănim în interior, cum ne simțim  și care este povestea, cuvintele, limbajul pe care îl folosim.

Alege cuvintele care te vor îndrepta în direcția scopurilor  tale și astfel, îți vei schimba starea și implicit povestea pe care ți-o derulezi în mintea ta.

Chiar dacă, pentru a-ți schimba limbajul, va fi nevoie să adopți o anume disciplină și supraveghere, va merita efortul. Așadar, de acum înainte, e nevoie să alegi în mod conștient  cuvintele care te vor direcționa către scopurile tale.

Alegi conștient și ești prezent în viața ta, astfel îți oferi bucurie, iubire și îngrijirea necesară pentru tine. Astfel toate aceste lucruri poți să le oferi șă celor din jurul tău, pentru că manifești toate acestea.

Alege această stare pentru a păstra frumusețea în echilibru, ambele sunt importante, frumusețea care vine din interior se manifestă în exterior.

Fii femeia care dorești să fii, adoptă  atitudinea și acțiunea, care să te conducă la scopul pe care vrei să îl urmezi. Iar curajul să te însoțească  la fiecare pas, nu uita totul de tine depinde. Valoarea ta doar tu o cântărești.

Oferă-ți darul de a lucra cu tine și îmbunătățește  acele părți din tine, care cer mai multă atenție, vei avea toată susținerea mea pe parcursul călătoriei tale, de a-ți dobândi increderea în tine și de a te bucura de frumusețea ta autentică la orice vârstă.

Te aștept să te înscrii la o sesiune gratuită de 30 de minute, în care ne vom cunoaște și vom creiona impreună pașii spre călătoria ta.

Te îmbrățișez

Agneș

E-book Gratuit

Creează armonie în viața ta

Audio Gratuit

Răsfăț pentru corpul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie Articolul

Mai multe Articole

Life Coaching

Importanța îngrijirii corpului

Frumusețea corpului este reflectată întotdeauna de frumusețea emoțiilor pe care le trăim. Corpul nostru stochează emoțiile și trăirile noastre la nivel celular.

Life Coaching

Relații armonioase

Starea de mulțumire și de satisfacție față de propria viață constituie primul pas al fericirii în doi. Partenerul nu te va face fericit(ă) dacă nu